WELKOM BIJ DE NIEUWE TROUBADOUR!

De Troubadour is al ruim 13 jaar een begrip in Hardenberg en omstreken. Veel vrienden zijn hier gemaakt, veel relaties zijn hier ontstaan, duizenden bezoekers hebben hier een gezellig ontspannen avondje uit, concert, feest, bruiloft of heerlijke maaltijd mogen beleven en proeven van de laagdrempelige sfeer in het meest relaxte horecabedrijf van de regio!

Wat is er nieuw aan de Troubadour?

Vanaf 1 oktober 2015: RESTAURANT / STEAKHOUSE / FEESTLOCATIE!

Voor een heerlijke steak, vis of vegetarisch gerecht kunt u nu ook terecht in de Troubadour! 5 dagen per week (woendag t/m zondag) is het café omgetoverd tot een sfeervol restaurant, en serveren we de lekkerste gerechten, vers bereid in eigen keuken. Daarnaast is het mogelijk om op de verdieping uw eigen feestje te vieren, al dan niet met buffet. Voor grote groepen, bruiloften en grote partijen is het mogelijk ons restaurant af te huren. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden!

Iedere ZATERDAGAVOND is dé stapavond van Hardenberg en regio, en kom je je vrienden tegen in de Troubadour. Altijd gezellig en goede sfeer, en uitstekende dj’s met zeer gevarieerde muziek. Regelmatig leuke thema’s, originele akties of bekende dj’s. Geen discotheek, maar een gezellige kroeg waar je ook lekker kunt dansen en feesten met je vrienden…dát is de Troubadour op de zaterdag!

Let op: de minimumleeftijd is 18 jaar, het danscafé is open vanaf 23.00 uur.

 

Muziek- en themafeesten voor 30- en 40 plussers kom je steeds meer tegen in ons programma! Kijk hiervoor in onze agenda

Voor de laatste updates, foto's en nieuwtjes kijk je op onze facebook pagina!