Van woensdag t/m zondag vanaf 15:00 uur:

Troubadour restaurant & steakhouse: 

"The best steaks in town!"

Pal aan het water van de vecht, op de mooiste locatie van Hardenberg, is de Troubadour sinds april 2013 uitgebreid met het Glazen Huis (serre),en vanaf 1 oktober 2015 met een restaurant / steakhouse. Het hele jaar door is het nu zowel overdag als 's avonds heerlijk genieten van lekker eten en drinken in een ontspannen en sfeervolle omgeving!

Geniet hier van ons STEAKHOUSE concept: 5 dagen in de week is de Troubadour een restaurant met als belangrijkste speerpunt het bereiden van een heerlijk stuk vlees voor normale prijzen, maar ook vis- en vegetarische gerechten staan op de gloednieuwe kaart. Gezelligheid en sfeer staat daarbij voorop; met name in de weekenden zullen er regelmatig avonden zijn met livemuziek tijdens en na het dineren, waarbij het natuurlijk gezellig naborrelen is, en uit kan monden in een compleet ‘avondje uit’. Met name voor groepen, gezinnen, collega’s en familie-uitjes is de nieuwe formule zeer geschikt. Heerlijk genieten met leuke mensen in een ontspannen omgeving met lekker eten, gastvrij personeel en fijne muziek, dát is de nieuwe Troubadour.

Maar ook voor bedrijfsfeesten, vergaderingen, en nog veel andere actitiviteiten bent u bij de Troubadour / Glazen Huis aan het juiste adres. Dus bent u op zoek naar een sfeervolle, gezellige en veelzijdige locatie? In De Troubadour kunt u terecht met 20 personen, maar ook met 250 personen. De ruimte is zo ingedeeld dat het voor zowel een klein gezelschap als een groot feest altijd sfeervol en intiem blijft. Met een open. lichte en gezellige serre kunt u met een gezelschap tot 50 personen bijvoorbeeld een bedrijfsborrel, vergadering of diner houden. Maar ook voor grotere groepen hebben wij een (afsluitbare) zaal waar feesten in allerlei thema's kunnen plaatsvinden. Een buffet, disco party, of chique dansfeest? Bij ons is alles mogelijk en zullen wij ervoor zorgen dat u een avond heeft die u niet snel zal vergeten!

Wij bereiden alle diners, buffetten en hapjes in eigen keuken. Vers en lekker is voor ons vanzelfsprekend en dat horen wij dan ook vaak van onze tevreden bezoekers.  

Up-to-date blijven over al onze evenementen, acties of andere informatie? Kijkt u dan eens op onze Facebook pagina!